Kleintje Kunst

 

Een schilderij van jouw geliefde (huis)dier

Een portret voor altijd

Een blijvende herinnering

 

 

Onder de naam “Kleintje Kunst” maak ik kleine portretten in opdracht.

 

Je kunt een klein portret bestellen van 30 x 30 cm om jouw eigen kanjer voor altijd vast te leggen of om iemand te verrassen met een bijzonder en origineel cadeau.

Een uniek portret waarvan er maar één bestaat. Hoe cool is dat? Het zal je gegarandeerd ontroeren, verrassen en het raakt je. Kleintje kunst is niet zomaar een schilderij, het is een kunstwerk.

Wil jij ook een portret dat je raakt? Een portret waar je naar blijft kijken? Een portret dat een blikvanger is in de kamer? Lees dan snel verder.

 

 

 

 

 

 

Hoe het in zijn werk gaat

Je stuurt foto’s van het onderwerp naar mij toe en ik ga er mee aan de slag. Dat wil zeggen, ik bepaal de uitsnede en de kleur van de achtergrond. Vervolgens maak ik een schets en schilder ik al la prima (direct) in acryl op een canvas doek van 30x30 cm. Dit levert de leukste en origineelste resultaten op. Voor een dergelijk uniek en bijzonder schilderij reken ik een bedrag van 475 euro. De regie over het werk (kleur en layout) gebeurt door mij. Dit bevordert het creatieve proces; zie hier nog 30 voorbeelden die met groot enthousiasme zijn ontvangen. Ik hoop dat jij je laat verrassen.

 


 

testimonial

Kleintje Kunst acryl portret van paard Whisper op doek geschilderd door Mirelle Vegers

Ik ben Gerdien Berkel uit Kockengen. Wij hebben een schilderij laten maken van ons paard Whisper om aan mijn vader te geven als afscheidscadeau omdat hij met pensioen gaat. Ik volg Mirelle al geruime tijd op Facebook. Ik vind haar schilderijen zo ontzettend mooi. Zij laat haar schilderijen echt spreken en er zit altijd zoveel diepgang in haar werk. Ze lijken altijd sprekend. Ik twijfel geen moment met het aankopen van een van haar werken.

Ik heb al 2 Kleintje Kunst aan mijn eigen muur hangen. In de tijd van haar 30 dagen challenge was ik de gelukkige dat ze niet 1, maar zelfs 2 foto's van mijn andere paardjes uitkoos om te schilderen.
Later heb ik nog een Kleintje Kunst laten maken van het overleden hondje (Indy) voor mijn ouders. Deze werd zeer emotioneel ontvangen door mijn moeder. Het schilderij is zo mooi, heeft echt een ziel en is echt indy.
Mijn vader was verrast met het werk van Whisper. Hij had het niet verwacht en vind het erg mooi.

Zou ik Mirelle aan iemand anders aanraden? Absoluut, alles wat Mirelle schildert is prachtig! Door Kleintje Kunst bied ze je de mogelijkheid om voor een kleiner bedrag toch een prachtig schilderij aan je muur te hangen van 1 van je kostbare bezitten, geschilderd door Mirelle.

 

Groetjes Gerdien

 

 


 

 

Goed om te weten

 

Fotografie:    Zelf foto digitaal insturen. Hoe beter de kwaliteit van de foto, des te beter ik alles kan zien.* Ik zal eerst de foto zelf beoordelen en terugkoppelen of deze bruikbaar is alvorens de opdracht te starten.

 
Copyright:    Ik heb toestemming nodig voor gebruik & bewerking van deze foto. Deze kan je aanvragen bij de desbetreffende fotograaf. Dit is wel verplicht.


Gegevens:    Graag alle gevraagde gegevens volledig invullen op onderstaand inschrijfformulier.


Contact:    Via telefoon, Skype, mail, social media en/of Whatsapp. Je krijgt het eindresultaat digitaal te zien voor verzending. Je mag hem ook zelf komen ophalen.


Formaat:    30 x 30 cm


Materiaal:    Acryl op 3D canvas doek


Kosten:    475 euro, inclusief verzenden binnen NL. Buiten NL komen er verzendkosten bij.


Betaling:    Betaling van een Kleintje kunst is vooraf. Dit gaat middels een digitale factuur naar jouw mail adres. Bij ontvangst van betaling plan ik je opdracht in.


Inlijsten:    Optioneel, meerkosten van 80 euro. (Houdt rekening met langere levertijd).


Verzending:    via DHL met track & trace.

 

 

 


 

 

testimonial

Kleintje Kunst acryl portret van hondje bobby op doek geschilderd door Mirelle Vegers

Mijn naam is Carin Jansen en ik heb Mirelle gevraagd een Kleintje Kunst te maken voor mijn schoonzus die haar 60-ste verjaardag vierde.


Ik was op zoek naar een cadeau voor mijn schoonzus en ineens kwam Mirelle via social media op mijn pad. Ik heb voor haar gekozen, omdat ze van die prachtige schilderijen maakt.

 

Ik had zeer zeker geen twijfels of bezwaren! Het kunstwerk is met (vreugde) tranen ontvangen, Het was een emotionele aangelegenheid. Ik zou iemand anders zeker Kleintje Kunst aanbevelen, omdat het meer dan de moeite waard is.

 

Ik vond de samenwerking met Mirelle heel fijn, warm en plezierig! Zij is een mooi mens, van binnen èn van buiten ❤

 

Groetjes Carin

 

 

 

 

 

 


 

 

selectie van vervaardigde Kleintje Kunst opdrachten

 

schilderijen door mirelle vegers, kleintje kunst voorbeelden, portretten van honden en paarden

 

 

 

 

 

Opdracht geven tot een Kleintje Kunst

Bijgaand het inschrijfformulier voor jouw eigen unieke kleine portret.


Naam + Achternaam:*
Adres:*
Postcode + Woonplaats:*
Email:*
Telefoonnummer:*
Foto ten behoeve van de opdracht:*
Toestemming tot gebruik beeldmateriaal:*
Voorwaarden:*
Gewenste leverdatum? (ik probeer hier rekening mee te houden mits realistisch):

 

 

Link naar algemene voorwaarden

 

 


Enkele tips:

* Wil je een goede foto aanleveren waardoor ik meteen kan starten? Houdt dan rekening met de volgende punten:

  • Zorg dat je huisdier/paard scherp op de foto staat. Ook als hij in beweging is.
  • Laat het licht op je huisdier/paard vallen aan de kant die je wilt laten zien. Tip: fotograaf je dier met de zon in je rug of iets schuin van achter jou vandaan, een hoek van ca. 45 graden.  Laat de schaduw niet aan de voorzijde van je huisdier/paard vallen.
  • Zoom zoveel mogelijk in vanaf een grote afstand om perspectief vervorming te voorkomen. Maar zorg dat je huisdier/paard het beeld vult.
  • Vraag een vriend(in) je te helpen met je huisdier/paard te positioneren zodat jij de lens kan kijken of hij goed staat.
  • Een krakend zakje of een geluidje wil wel eens helpen om de aandacht van je huisdier/paard te pakken.
  • Bedenk of je je huisdier/paard met het hele lichaam op het schilderij wil hebben of enkel met hoofd en hals. Bij enkel hoofd en hals, fotograaf dan ook enkel het hoofd met de hals en een stukje borst.
  • Wil je meerdere huisdieren/paarden samen op 1 doek zetten? Zorg dan dat de schaduw overal aan dezelfde kant valt. Zet ze het liefst allen te samen op de foto.
  • Bij de paarden: bij voorkeur géén halsters, hoofdstellen en zadels. Deze verbergen de natuurlijke vorm van je paard. Het formaat van het schilderij in acryl zorgt ook niet voor de mogelijkheid om hier heel fijn in te werken.
  • Zeker weten dat het meteen goed is? Bel dan een topfotografe zoals Nikki de Kerf en houd er ook nog een geweldige fotoshoot aan over.

 

Bij een volledig en correct ingestuurde aanvraag zal het werk aaneengesloten worden ingedeeld op de werklijst. **
Heb je vragen dan neem gerust contact op met info@mirellevegers.nl of bel 06 38 79 65 23.

 


** Mocht het uploaden om de een of andere reden niet goed gaan, dan mag je ook je aanvraag mailen naar info@mirellevegers.nl. De foto('s) kunnen dan via Wetransfer.com verstuurd worden naar mijn mail adres.

 

 

 

Je kan ook kiezen voor een voucher